Политика за изтриване на данни
В случай че желаете да изтриете Вашите данни и закриете Вашия акаунт в Trans.bg, това можете да направите, като влезете в секцията "Моят акаунт" от основното меню и изберете линка "Закриване на акаунт".
Моля имайте предвид, че при закриване на Вашия акаунт всички Ваши кандидатури ще се премахнат от акаунтите на компаниите, в които сте кандидатствали, и това може да доведе до невъзможност Вашите кандидатури да бъдат взети предвид при извършване на подбор, в случай че желаете това.
Наличната във Вашия акаунт информация ще бъде изтрита съобразно публикуваната в сайта Политика за защита на личните данни на физически лица - крайни потребители.
Ако желаете да изтеглите и съхраните данни, намиращи се във Вашия акаунт, е необходимо да направите това преди неговото закриване, като използвате функционалността "Експорт на данните от акаунта".